ΒΙΟΛΟΓΙΑ
Ανίχνευση λιπών, πρωτεϊνών, σακχάρων και αμύλου στα τρόφιμα (10) ![]()
Μικροσκοπική παρατήρηση φυτικών κυττάρων (1) ![]()
Μικροσκοπική παρατήρηση ζωικών κυττάρων (2) ![]()
Η σημασία του φωτός για τη φωτοσύνθεση (4) ![]()
Η μεταφορά ουσιών στα φυτά (5) ![]()
Ανίχνευση αμύλου σε φύλλο φυτού (7) ![]()
Αποβολή διοξειδίου του άνθρακα κατά την αναπνοή των φυτών (11) ![]()
Η αναπνοή στον άνθρωπο - Δομή και λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος ![]()
Φωτοσύνθεση και αναπνοή στα φυτά ![]()
Μελέτη λειτουργιών του πεπτικού συστήματος ![]()
Υποδοχείς γεύσης-Ο ρόλος των αλάτων στα οστά-Ο ρόλος της χολής ![]()
Φωτοσύνθεση-Βλάστηση σπερμάτων-Γεωτροπισμός ![]()
ΦΥΣΙΚΗ
Καταστάσεις και μετατροπές της ύλης ![]()
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ



